
در این مقاله گامهای آزمایششده در مورد نحوه شروع یک کسب و کار، چه اولین یا دهمین کسب و کارتان باشد، از پیدا کردن و اعتبار بخشیدن به ایده تجاری تا تعیین استراتژی لجستیک و در نهایت راهاندازی محصول یا خدمات مد نظر راهنمایی میکند. این راهنمای چک لیست برای کارآفرینانی است که می خواهند اولین گام های شروع یک کسب و کار جدید (نه استارت آپ) را فرابگیرند. در این قسمت گام یازدهم ساخت برند و تدوین برنامه توسعه کسب و کار را بررسی مینماییم.
گام یازدهم: ساخت برند و برنامه توسعه کسب و کار
برند چیست؟
ساختن یک برند از ابتدا کار آسانی نیست، اما برای برجسته شدن در دریای رقابت بسیار مهم است. برند چیزی فراتر از لوگو و نام کسب و کار است، بلکه درکی است که مردم هر زمان که با کسب و کار کوچک شما تعامل مینمایند، دریافت میکنند.
عناصر رایج برندسازی عبارتند از:
- لوگوی برند : نمادی متشکل از متن و تصاویر که کسب و کار شما را مشخص می کند. یک لوگوی موثر ارزش های شما را بیان می کند و آنچه را که انجام می دهید به شما منتقل می کند. امروز با واحد طراحی تکبا میتوانید لوگوی کسب و کار بین الملل خود را آماده نمایید.
- رنگ و فونت شرکت: رنگ ها، لوگو و فونت شما در هویت بصری شما نقش دارند. بصری ها با احساسات انسانی پیوند دارند و می توانند به تقویت موقعیت و تجربه برند شما کمک کنند.
- صدا، آهنگ، و پیام: صدای ثابت و قابل تشخیص در تمام نقاط تماس شما باعث می شود برند شما انسانی تر به نظر برسد و به ارتباط با مخاطبان در سطح شخصی کمک می کند.
- موقعیت برند: موقعیت برند مشخص می کند که به چه کسی خدمت می کنید. به مخاطبان هدف شما اطلاع می دهد که چرا بهترین انتخاب برای آنها هستید و چه چیزی محصولات شما را متفاوت می کند.
با همه این موارد، هویت برند تجاری کوچک شما یک شبه به طور جادویی خود را نشان نمی دهد. این نیاز به زمان، تحقیق و تفکر عمیق دارد، اما نتایج ارزش آن را دارد.
برند سازی را چگونه شروع کنیم؟
1. تحقیق، تحقیق، تحقیق
اگر در ابتدا مشتریان خود را درک نکنید، نمی توانید هویت برندی ایجاد کنید که با مشتریان خود طنین انداز شود. بنابراین، ابتدا برای یادگیری واقعی مخاطبان اولیه، ثانویه و ثالث خود وقت بگذارید. شخصیت هایی بسازید که علایق، علایق، سرگرمی ها و ارزش های آنها را مشخص کنند. هنگامی که درک عمیقی از مشتریان خود پیدا کردید، به تحقیقات رقابتی بروید. شرکت های دیگر در صنعت شما چگونه خود را از نظر عناصر بصری، شخصیت ها و مضامین قرار می دهند؟ و در نهایت، مصاحبه با افراد نزدیک به برند فعلی خود را فراموش نکنید: کارمندانتان. آنها دیدگاه مهمی در مورد اینکه چگونه شرکت باید به تصویر کشیده شود، و چه چیزی در گذشته کار کرده است و چه چیزی کار نکرده است، دارند.
2. دارایی ایجاد کنید
هنگامی که مرحله تحقیق انجام شد، سرگرمی می تواند شروع شود. وقت آن است که تمام آموخته های خود را به تصاویر بصری ترجمه کنید. در اینجا لیست سریعی از دارایی های رایج برند آورده شده است:
- لوگو
- پالت های رنگی
- تایپوگرافی
- شمایل نگاری
- عکاسی و گرافیک برای کمپین های بازاریابی
- راهنمای سبکی که استفاده مناسب از لوگو و لحن صدا را از جمله موارد دیگر توضیح می دهد
همانطور که در حال ساخت دارایی های نام تجاری خود هستید، به 3 C از نام تجاری و اینکه چگونه می توانند کمک کنند فکر کنید:
- وضوح: وظیفه شماست که پیام شما را بفهمید نه مشتری. اگر باید برای تفسیر چیزی که شما ایجاد کرده اید تلاش کنند، برند شما هنوز به اندازه کافی واضح نیست.
- ثبات: بیلبورد شما باید صدایی مشابه با وب سایت شما داشته باشد، که باید صدایی مشابه با حساب توییتر شما داشته باشد. چرا؟ ثبات در برند شما اعتماد و نظم را القا می کند.
- تعهد: ما میخواهیم تبلیغاتمان ویروسی شوند، و هر لحظه که این کار را نکنند، دلسرد میشویم و مسیر را تغییر میدهیم. فراموش نکنید که برندسازی عالی زمان زیادی می برد.
3 Cهای بازاریابی (ایجاد، جذب و تبدیل) همچنین می توانند به محض اینکه به سمت ایجاد دارایی به طور خاص برای کمپین های بازاریابی عمیق تر حرکت کنید، کمک می کنند.
3. داستان برند خود را تعریف کنید
هویت برند خود را با داستان برند تثبیت کنید. این لزوماً داستان منشأ شما نیست، اگرچه مؤلفههایی از این که چرا کسب و کار خود را شروع کردهاید، دارد.
هدف داستان برند شما باید به این سوالات پاسخ دهد:
- برند شما به چه چیزی اعتقاد دارد؟
- محصول یا خدمات شما چه نقاط درد را کاهش می دهد؟
- کسب و کار شما چگونه این مشکلات را حل می کند؟
- چرا تصمیم گرفتید که کسب و کار شما باید این دردها را کاهش دهد؟
- می بینید که کسب و کارتان به کجا می رود؟
همانطور که در حال ساختن داستان برند خود هستید، به یاد داشته باشید که این فقط آسانسوری نیست که به مردم وقتی می پرسند تجارت شما چیست. این در مورد چگونگی ارتباط برند شما با مردم و دلیل وجود آن است.
4. تکرار و اصلاح کنید
هویت برند شما ممکن است در طول زمان تغییر کند، و این اشکالی ندارد. هنگامی که هویت اولیه برند خود را ایجاد کردید، آن را بر اساس بازخورد مشتری تجزیه و تحلیل و اصلاح کنید. استراتژی ها و تاکتیک های جدید را آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی بهترین کار را انجام می دهد. به عنوان مثال، میتوانید A/B برچسبهای مختلف را در صفحه اصلی خود آزمایش کنید تا ببینید کدام داستان بیشتر با مخاطبان شما طنین انداز میشود.
ابزارهای گوش دادن به برند برتر
چه یک مشاور برند استخدام کنید یا همه کارها را در خانه انجام دهید، صرف زمان، انرژی و منابع مورد نیاز برای ایجاد یک برند یک چیز است، اما درک اینکه مشتریان واقعا در مورد آن و کسب و کار شما چه فکری می کنند کاملاً چیز دیگری است.
خوشبختانه، یک راه آسان و رایگان برای گوش دادن به صدای واقعی مشتریان فعلی و بالقوه شما وجود دارد: رسانه های اجتماعی. هر روز میلیونها گفتگو در رسانههای اجتماعی اتفاق میافتد و شما این فرصت را دارید که با یک پست ساده به تعریف، ساخت و – در صورت لزوم – از برند خود دفاع کنید.
در اینجا برخی از ابزارها و استراتژیهای کلیدی گوش دادن به رسانههای اجتماعی وجود دارد که به شما کمک میکند آن مکالمات را شناسایی کرده و به آنها گوش دهید، اینترنت و رسانههای اجتماعی را برای ذکر نام تجاری زیر نظر داشته باشید، و در مواقعی که فرصت پیش آمد، درگیر شوید.
1. کلمه کلیدی مربوطه را شناسایی کنید
کلمه کلیدی و عبارات برای جستجوی مکالماتی که در فضای شما اتفاق می افتد یا مستقیماً به کسب و کار شما مرتبط است. مشتریان یا مشتریان بالقوه هنگام جستجوی کسب و کار شما یا خدماتی که ارائه می دهید از چه کلمات و عباراتی استفاده می کنند؟
Google Trends
Google Trends یک راه عالی برای شناسایی کلمات کلیدی است که مردم بیشتر از دیگران استفاده می کنند و همچنین عبارات جستجوی مرتبط و علاقه کلی جغرافیایی را پیدا می کنند. با دانستن این موضوع، میتوانیم روی مکالمات درباره کلمات کلیدی که محبوبتر هستند تمرکز کنیم. سعی کنید کلمات کلیدی مرتبط با صنعت، نام تجاری، و محصولات یا خدماتی که ارائه می دهید را وارد کنید تا ببینید کدام یک بیشتر جستجو می شوند. این می تواند به شما کمک کند تا استراتژی محتوایی، تبلیغات فروش و انفجارهای ایمیلی خود را تنظیم کنید تا بیشتر بر روی کلمات کلیدی که مردم واقعاً جستجو می کنند تمرکز کنید.
Buzzsumo
از Buzzsumo برای جستجوی تأثیرگذاران برای تبلیغ محتوای خود استفاده کنید یا ببینید رقبا در حال حاضر برای چه رتبهبندی میشوند.
2. به مکالمات کلیدی که بیشترین اهمیت را برای کسب و کار شما دارند گوش دهید
چگونه می دانید مردم چه می گویند؟ از کجا میدونی کی داره حرف میزنه؟ این ابزارها به شما خواهند گفت.
Google Alerts
Google Alerts ابزاری عالی برای گوش دادن به رسانههای اجتماعی برای کارآفرینان پرمشغله است که ممکن است زمان لازم برای نظارت بر برند خود در رسانههای اجتماعی را نداشته باشند. هنگامی که هر یک از عبارات جستجویی که تنظیم کرده اید ذکر شود، Google Alerts از طریق ایمیل به شما اطلاع می دهد. میتوانید فرکانس این بهروزرسانیها را تنظیم کنید تا بتوانید انگشتانتان را تا جایی که میخواهید روی نبض نگه دارید.
اجتماعی
جواهر پنهان برای ابزارهای گوش دادن به رسانه های اجتماعی، Socialmention به شما امکان می دهد کلمات کلیدی را جستجو کنید و فرکانس کلی، احساسات، تأثیرگذاران، منابع و دسترسی را مشاهده کنید. این عکس فوری بینش های بسیار خوبی در مورد سلامت کسب و کار شما به صورت آنلاین ارائه می دهد و به شما امکان می دهد این داده ها را برای سوابق خود یا برای تجزیه و تحلیل در اکسل صادر کنید. میتوانید با رتبهبندی احساسات احساس مشتریان در مورد برند شما را ببینید و بهخصوص به آن اشارههای منفی گوش دهید تا بتوانید به کاهش وضعیت کمک کنید.
3. کانال ها را زیر نظر داشته باشید و مراقب باشید که مکالمه کجا در حال انجام است
Google Alerts
ذکر مشابه Google Alerts است که به شما امکان میدهد یک هشدار ایجاد کنید، اما همه این دادهها را به یک فید بزرگ میکشد که برای هر اشاره امتیاز احساسی اعمال میکند و اشارههای مهمی را که نیاز به اقدام دارند شناسایی میکند. ذکر همچنین دادهها را از میلیونها منبع برای نظارت بر کل حضور اینترنت شما در یک نگاه جمعآوری میکند*
Hootsuite
Hootsuite فیدهای ساده ای را برای نمایش تمام شبکه های اجتماعی شما در یک صفحه فراهم می کند. شما به راحتی می توانید در صفحه فیس بوک خود به آن گوش دهید، اشاره های توییتر، هشتگ ها و جستجوهای کلمات کلیدی را زیر نظر داشته باشید و توییت های اینفلوئنسر را در یک نما دنبال کنید. قدرت واقعی Hootsuite در قابلیت گوش دادن و عملکردهای جستجوی آن است. هنگامی که در Hootsuite جستجویی را برای هشتگ یا کلمه کلیدی تنظیم می کنید، می توانید فوراً هر توییت را با آن کلمه کلیدی و اینکه چه کسی آن را به اشتراک می گذارد، مشاهده کنید.
رسانه های اجتماعی صدای واقعی مشتری شما هستند. معمولاً بدون فیلتر، لجام گسیخته و بی بند و بار است (به خوبی یا بد)، بنابراین فرصت های روزانه برای کمک به مشتریان و برند خود را از دست ندهید.
6 نکته برندسازی برای کسب و کارهای کوچک برای متمایز شدن
به افرادی فکر کنید که در یک جمع برجسته هستند و به نظر می رسد که بزرگترین گروه دوستان را دارند. آنها شخصیتی مغناطیسی دارند که به یاد ماندنی است، به دیگران احساس خوبی می دهد و از نظر عاطفی جذاب است. این محبوبیت تنها زمانی افزایش می یابد که افراد بیشتری با آنها در تماس باشند.
در مورد برند هم همینطور. شما می خواهید که مردم محصول یا خدمات شما را به خاطر بسپارند، مشکلی را حل کنند یا احساس خوبی در آنها ایجاد کنند. در ادامه بهترین ایده های برندسازی ما برای برجسته شدن کسب و کارهای کوچک آمده است:
خاطره انگیز باشید، نه مدرن
اکثر مردم موجودات عادت هستند و راحت تر از چیزهایی استفاده می کنند که می شناسند و با آنها آشنا هستند. متقاعد نشدی؟ به تلاش برای تغییر نام تجاری Gap و شکست حماسی در سال 2010 فکر کنید. این شرکت لوگوی آزمایش شده و واقعی 20 ساله خود را انتخاب کرد و آن را به چیزی تغییر داد که امیدوار بودند برای مشتریان بالقوه جذاب باشد. متأسفانه مشتریان فعلی راضی نبودند. آنها لوگوی به یاد ماندنی خود را می خواستند! خوشبختانه، Gap تصمیم گرفت که لوگوی جدید را کنار بگذارد تا مشتریان را راضی نگه دارد پس از سنجش واکنش ها در سایت های رسانه های اجتماعی. اما یک درس مهم در اینجا وجود دارد که باید یاد گرفت: به یاد ماندنی باشید، نه مدرن. اگر مردم برند شرکت فعلی را می شناسند و با محصول راحت هستند، چرا با یک چیز خوب دست و پنجه نرم می کنند؟
حضور اجتماعی خود را به روز کنید و نظارت کنید
برای قویتر کردن هویت برند خود، باید آن را به مردم منتقل کنید – و آنها در پلتفرمهای رسانههای اجتماعی هستند. اگر فقط در توییتر هستید، ممکن است زمان آن باشد که یک نمایه در سایتهای دیگر اضافه کنید. به اینستاگرام، فیسبوک و اسنپ چت که بیشتر مخاطبان شما در آن زمان میروند، زیپ کنید. هنگامی که پروفایل های اجتماعی در این سایت ها ایجاد می کنید، ظاهر، احساس و پیام های نام تجاری را ثابت کنید. اگر این کار را نکنید، مخاطب را گیج میکنید و هویت برندی را که در حال ایجاد آن هستید کمرنگ میکنید.
مشتریان و اینفلوئنسرها را وادار کنید تا از طرف برند شما کار کنند
یک برند قوی، برندی است که درباره آن صحبت می شود. جذب طرفداران برای کمک به تلاش های تقویت برند می تواند نتیجه دهد. نتایج سریعتر و بزرگتر. تاکتیکهایی مانند تشویق مشتریان خود به ایجاد نظرات آنلاین، راه طولانی را در پیش میگیرند.
اینفلوئنسرهای شما می توانند توییت کنند، فریاد بزنند، عکس بگیرند و درباره برند شما صحبت کنند. داشتن این موارد باعث اعتبار می شود و در بین مخاطبان هدف شما علاقه مند می شود، مخاطبانی که قبل از هر چیز به صحبت های همتایان خود گوش می دهند.
محتوایی را ارائه دهید که مخاطب شما می تواند از آن استفاده کند
مصرفکنندگان و کسبوکارها عمدتاً برای جستجوی اطلاعاتی که برای تصمیمگیری در مورد محصولات یا خدماتی که میتواند مشکلات خاص را حل کند، به آن نیاز دارند، آنلاین هستند. این فرآیند قبل از انتخاب هر برندی اتفاق می افتد، که این فرصت را برای شما فراهم می کند تا آن اطلاعات را به آنها ارائه دهید و به رسمیت شناخته شوید. هنگامی که محتوا می تواند در زندگی آنها اعمال شود و ارزشی را که به آن امید داشتند را ارائه می دهد، آنگاه شروع به مرتبط کردن تخصص با نام تجاری شما می کنند.
یک تجربه ایجاد کنید اما تعاملات روزمره را فراموش نکنید
به یاد داشته باشید که برند شما مجموع هر تعاملی است که آنها با شرکت شما داشته اند. این به معنای توجه به تمام جزئیات و چیزهایی است که ممکن است کمی به نظر برسد اما برای مشتریان شما تفاوت ایجاد می کند – زمان پاسخگویی، توانایی یافتن و دریافت سریع پاسخ، و پرداخت راحت، سیستم تجارت الکترونیکی آسان، و همچنین پرداخت ساده. سیستم.
موضع بگیرید و ارزش های خود را مشخص کنید
یک برند قوی مخفف چیزی است. وقتی مشتریان برندی را می بینند که بر ارزش های خاصی تمرکز دارد که نشان دهنده آن چیزی است که طرفدار یا حتی مخالف آن هستند، شاداب می شود. این می تواند دفاع از عدالت اجتماعی، محیط زیست یا یک عمل تجاری باشد. هر چیزی را که انتخاب میکنید، مشخص کنید که چیزی که برای آن ایستادهاید بخشی از برند شماست.
و آنچه در کنار برندسازی بایستی مورد توجه قرار گیرد تدوین برنامه رشد کسب و کار است که در ادامه این مقاله با جزییات آن آشنا میشوید.
برنامه رشد کسب و کار چیست؟
طرح رشد کسب و کار، طرح کلی است برای جایی که یک شرکت خود را در یک تا دو سال آینده می بیند. برنامه رشد باید به گونه ای تنظیم شود که در هر سه ماهه دنبال شود. در پایان هر سه ماهه، شرکت می تواند اهدافی را که در آن دوره به دست آورده و چه اهدافی را از دست داده است، بررسی کند. در این مرحله، مدیریت می تواند برنامه رشد کسب و کار را برای انعکاس وضعیت فعلی بازار بازبینی کند.
چرا برنامه های رشد کسب و کار مهم هستند؟
اینها برخی از دلایل متعددی هستند که چرا برنامه های رشد کسب و کار مهم هستند:
- سهم بازار و نفوذ. اگر سهم بازار شما در دنیایی که هزینه ها به طور مداوم افزایش می یابد ثابت بماند، به ناچار به جای سود شروع به ثبت زیان خواهید کرد. برنامه های رشد کسب و کار به شما کمک می کند از این سناریو اجتناب کنید.
- جبران زیان های اولیه. بیشتر شرکتها بسیار بیشتر از درآمدشان در سالهای اولیه زیان میکنند. برای جبران این ضررها، باید شرکت خود را تا جایی رشد دهید که بتواند درآمد کافی برای پرداخت بدهی های شما داشته باشد.
- به حداقل رساندن ریسک در آینده. برنامه های رشد برای کسب و کارهای مستقر نیز اهمیت دارد. این شرکت ها همیشه می توانند فروش خود را کارآمدتر کرده و در نتیجه نقدشوندگی بیشتری داشته باشند. اگر برای پوشش مشکلات غیرمنتظره به پول نیاز دارید، این نقدینگی می تواند مفید باشد.
- طرح رشد کسب و کار برای یک شرکت به عنوان یک کل سودمند است، اما برای اکثر مشاغل، هدف اصلی نوشتن آن با در نظر گرفتن سرمایه گذاران است. سرمایه گذاران می خواهند یک طرح کلی از نحوه برنامه ریزی شرکت شما برای افزایش فروش در ماه های آینده داشته باشند.
- برنامه های درآمدی مشخص. برنامه های رشد برای هر کسب و کار قابل تنظیم هستند و نیازی به پیروی از یک الگوی تنظیمی ندارند. با این حال، تمام برنامه های رشد کسب و کار باید به شدت بر درآمد متمرکز شوند. این طرح باید به یک سوال ساده پاسخ دهد: شرکت شما چگونه برنامه ریزی می کند که در هر سه ماهه درآمد کسب کند؟
چه عواملی بر رشد کسب و کار تاثیر می گذارد؟
عوامل بی شماری می توانند بر رشد کسب و کار شما تأثیر بگذارند. اینها برخی از عناصر کلیدی هستند:
- رهبری. برای دستیابی به اهداف خود، باید جزئیات فرآیندهای کسب و کار خود و چگونگی تأثیر نیروهای خارجی بر آنها را بدانید. بدون این دانش، نمی توانید تیم خود را هدایت و آموزش دهید تا درآمد خود را افزایش دهد. در نهایت، این به جای رشد منجر به رکود خواهد شد.
- مدیریت. به عنوان یک صاحب کسب و کار کوچک، شما ذاتاً درگیر مدیریت هستید – به دست آوردن بودجه، منابع و زیرساخت های فیزیکی و دیجیتالی. هر سبک مدیریتی که به خاطر صرفه جویی در هزینه، مانع دستیابی شما به این منابع شود، می تواند رشد شما را مختل کند. پولی که پس از رشد به دست خواهید آورد می تواند به طور عطف به ماسبق هزینه های فعلی شما را پوشش دهد.
- وفاداری مشتری. به دست آوردن مشتریان جدید می تواند پنج برابر گران تر از حفظ مشتریان فعلی باشد و افزایش 5 درصدی در حفظ مشتری می تواند سود را بین 25 تا 95 درصد افزایش دهد. در مجموع، این آمار وفاداری مشتری را برای رشد کسب و کار اساسی می کند.
چهار استراتژی اصلی رشد چیست؟
استراتژیهای رشد بیشماری برای کسبوکارها وجود دارد، اما تنها چهار نوع اصلی وجود دارد. با این استراتژی های رشد، می توانید تعیین کنید که چگونه برند خود را بسازید.
- استراتژی بازار: استراتژی بازار به نحوه برنامه ریزی شما برای نفوذ به مشتریان هدف اشاره دارد. این نوع استراتژی برای ورود به یک بازار جدید یا ایجاد محصولات و خدمات جدید برای افزایش سهم بازار شما در نظر گرفته نشده است. این در مورد استفاده از پیشنهادات فعلی شما است. به عنوان مثال، آیا می توانید قیمت خود را تنظیم کنید؟ آیا باید یک کمپین بازاریابی جدید راه اندازی کنید؟
- توسعه: این استراتژی به معنای جستجو در راه هایی برای شکستن محصولات و خدمات شما به بازاری جدید است. اگر نمی توانید رشد مورد نظر خود را در بازار فعلی پیدا کنید، هدف می تواند گسترش به یک بازار جدید باشد.
- استراتژی محصول: همچنین به عنوان “توسعه محصول” شناخته می شود، این استراتژی بر روی محصولات و خدمات جدیدی تمرکز می کند که می توانید در بازار فعلی خود هدف قرار دهید. چگونه می توانید کسب و کار خود را بدون ورود به بازارهای جدید توسعه دهید؟ مشتریان شما چه چیزی می خواهند؟
- تنوع: تنوع به معنای گسترش محصولات و بازارهای هدف شماست. این استراتژی معمولاً برای شرکتهای کوچکتری که ابزاری برای تطبیق پذیری با محصولات یا خدماتی که ارائه میدهند و بازارهای جدیدی که سعی در نفوذ دارند، دارند، بهترین است.
آنچه در برنامه رشد کسب و کار باید گنجانده شود
برنامه رشد کسب و کار به طور خاص بر گسترش و چگونگی دستیابی به آن تمرکز دارد. ایجاد یک برنامه مفید زمان می برد، اما تلاش می تواند با حفظ تلاش های رشد شما به طور قابل توجهی نتیجه دهد. شما باید این عناصر را در برنامه رشد خود بگنجانید:
- شرح فرصت های توسعه
- اهداف مالی به تفکیک سه ماهه و سال
- یک برنامه بازاریابی که چگونه به رشد دست خواهید یافت
- یک برنامه مالی برای تعیین اینکه چه سرمایه ای در طول رشد قابل دسترسی است
- تفکیک نیازها و مسئولیت های کارکنان شرکت شما
چگونه یک برنامه رشد کسب و کار بنویسیم
برای نوشتن موفقیت آمیز برنامه رشد کسب و کار، باید کمی آینده نگر و تحقیق کنید. در اینجا چند مرحله کلیدی وجود دارد که باید هنگام نوشتن برنامه رشد کسب و کار خود رعایت کنید.
- از قبل فکر کنید.
آینده همیشه غیر قابل پیش بینی است، اما اگر بازار هدف خود، رقابت خود و رشد گذشته خود را مطالعه کنید
شرکت شما، می توانید برای توسعه آینده برنامه ریزی کنید. اداره کسب و کار کوچک (SBA) راهنمای جامعی برای نوشتن یک طرح کسب و کار برای رشد دارد.
- سایر برنامه های رشد را مطالعه کنید.
قبل از شروع نوشتن، مدل های برخی از شرکت های موفق را بررسی کنید.
- فرصت های رشد را کشف کنید.
با برخی از تکالیف، می توانید تعیین کنید که آیا فرصت های توسعه شما در ایجاد محصولات جدید، افزودن خدمات بیشتر، هدف قرار دادن بازار جدید، باز کردن مکان های جدید یا جهانی شدن است یا خیر. هنگامی که بهترین گزینه های خود را برای رشد شناسایی کردید، آنها را در برنامه خود بگنجانید.
- تیم خود را ارزیابی کنید.
برنامه شما باید شامل ارزیابی کارمندان و نگاهی به نیازهای کارکنان برای رسیدن به اهداف رشد شما باشد. با ارزیابی مهارتهای خود و کارمندانتان، میتوانید تعیین کنید که چقدر میتوانید با تیم فعلی خود رشد کنید. همچنین میدانید که چه زمانی شروع به استخدام افراد اضافی کنید و چه مهارتهایی را در این استخدامهای جدید باید جستجو کنید.
جهت سفارش کلیه امور برند سازی و تدوین برنامه رشد کسب و کار خود به شرکت توسعه کسب و کار بین المللی آلا (تکبا) از طریق اطلاعات ارایه شده در فرم تماس با ما می توانید در ارتباط باشید.